På ekskursion til USA

Hos Bakgaard Consulting har vi igennem de sidste mange år arbejdet med en bred vifte af danske virksomheder – store som små. Vi har altid haft fokus på udvikling, hvilket kombineret med vores store erfaring har betydet, at vi som det eneste konsulenthus i Danmark sammen med vores partner i Situationsbestemt Ledelse II er blevet officiel samarbejdspartner med Blanchard Danmark.

Blanchard Danmark er den danske division af The Ken Blanchard Companies, der blev stiftet af Ken og Marjorie Blanchard i 1979 med de tre simple mål. Målene handlede om at gøre en forskel i folks liv, at drive menneskelig værdi og effektivitet på arbejdspladsen, samt at hjælpe hver organisation med at blive den udbyder, arbejdsgiver og investering, der naturligt vælges.

Værktøjet til at opnå ovenstående tre mål er netop Situationsbestemt Ledelse II, og ligesom vi hjælper vores kunder med at udvikle sig, skal vi også holde os opdaterede og udvide vores kompetencer. Derfor tog vi i oktober måned på en fire dage lang ekskursion til USA i San Diego på Ken Blanchard Summit.

Da vi ankom til San Diego, var det til noget af en kontrast rent vejrmæssigt. I Danmark havde efteråret for alvor taget fat, imens der I San Diego var, hvad man bedst kan beskrive som dansk sommervejr, når det er bedst. En fantastisk start på fire dage fyldt med spændende oplæg, netværk og ikke mindst gode input.

Netop fokusset på netværksdelen og nye input var i højsædet i løbet af Summit’en, hvor vi blandt andet personligt mødte manden bag, nemlig Ken Blanchard ham selv. Derudover fik vi en masse spændende input, hvor den helt store ”WAUW-oplevelse” var en masse nye værktøjer, som vi ikke kan vente med at komme hjem og bruge hos vores kunder.

Hvorfor Situationsbestemt Ledelse II?

Sidder du nu og tænker på, om Situationsbestemt Ledelse II måske er noget for dig og din virksomhed? Så kan vi garantere dig, at det er det. 

SLII er nemlig et universelt ledelsesværktøj, der giver dig en række helt konkrete værktøjer til, hvordan du kan blive en bedre leder og få bedre ledere i din organisation. Værktøjerne hjælper jer med at bruge tiden rigtigt, møde medarbejderne på det rigtige niveau og lede dem rigtigt ud fra det, så I opnår bedre ledelse i organisation.

Hele tankegangen bag SLII bygger på, at alle mennesker er forskellige med forskellige kompetencer til de enkelte opgaver, hvilket danner grundlag for at anvende forskellige ledelsesstile i de enkelte tilfælde i organisationen.

Når I bliver skarpere på, hvornår den enkelte ledelsesstil er påkrævet, opnår I langt mere effektiv og bedre ledelse, som kan komme alle organisationer til gode. God og effektiv ledelse giver nemlig effektive medarbejdere, der performer bedre og dermed skaber bedre resultater.

Kunder med succes

Blandt de mange spændende indlæg var der også en række indlæg fra kunder, der fortalte om, hvordan de igennem fokuseret arbejde med redskaberne fra SLII har opnået stærke resultater i deres organisation.

Det var yderst interessant at opleve, hvordan ikke kun vores danske kunder oplever succes med SLII, men at virksomheder over det meste af kloden kan anvende værktøjet ned succes. Det understreger, hvor universelt et værktøj SLII er.

Vil du høre mere om, hvordan du og din virksomhed kan opnå bedre resultater med Situationsbestemt Ledelse II? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak her.

På turen fik vi blandt andet taget et billede med Ken Blanchard (i midten), der er manden bag SLII.

På turen mødte vi også Bonnie St. John (i midten), der er tidligere olympisk skiløber, selvom hun kun har et ben, offentlig taler og forfatter.