Leadership deluxe

Eksklusivt netværk for kvindelige ejerledere

Er du klar til at udvikle din ledelse - og din virksomhed?

Leadership Deluxe er en lukket og eksklusiv gruppe for kvindelige ejerledere, som ønsker at udvikle sig selv personligt som leder – og naturligvis også sin virksomhed. 

Det du har tilfælles med de andre deltagere er, at I alle ejer en virksomhed og har medarbejdere, har været ledere igennem en årrække, har stået på mål for forskellige udfordringer i arbejdslivet, enten som leder og/eller med virksomheden – og som nu er klar til at tage næste skridt i eget Leadership.  

Det er en selvfølge, at du og de andre deltagere udviser engagement, støtte og opbakning og er villig til at dele erfaringer i gruppen. Der vil også naturligt være behov for at fralære og tillære sig ledelseskompetencer. 

 

Formål med netværket

Formålet med denne lukkede og eksklusive gruppe for kvindelige ejerledere er at give dig mulighed for at styrke dit unikke og autentiske lederskab/leadership. En styrkelse for både dig personligt og med gode og synlige resultater for din virksomhed – på et professionelt niveau. 

På hvert hold inviteres kun 8 ejerledere, som deltager sammen hver gang. Det betyder, at vi hjælper, deler og bruger hinanden i udviklingen af jeres personlige lederegenskaber. Vi trækker filtrene væk og løfter hinanden op.

Eksempler på emner, som der vil blive arbejdet med:

  • Visionen for dig selv og din virksomhed

  • Autentisk lederskab/leadership + personlig kommunikation

  • God ledelse – egen ledelsesstil og rolle (Enneagram typerne bruges)

  • Vækststrategien for din virksomhed – og meget mere

Du får et stærkt netværk og en solid opbakning, hvor du kan udvikle alt det, du ønsker, og vi har 100% fortrolighed om fælles oplevelser, og alt vi deler.

Dit udbytte af Leadership Deluxe netværket 

  • Intensiv udvikling af dig som leder, så du kan løfte både din ledelse, dig selv og din virksomhed til næste niveau.  

  • Du bliver skarpere på din egen profil og ledelsesstil via Enneagram typerne, og opmærksomhed på, hvordan du kan bruge den til at skabe endnu bedre resultater.   

  • Et enestående netværk med andre ejerledere, der typisk vil genkende mange af de problemstillinger, du står med. 

  • Fortroligt forum, hvor du kan dele stort som småt fra dine daglige udfordringer, samt mulighed for sparring med konsulenten undervejs. 
  • En professionel Enneagram personlighedstest og rapport (42 sider) som danner en rød tråd gennem alle sessioner.  

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Lene Bakgaard ved flere lejligheder gennem de seneste 3 år.

Lene har opgaver for L’Oréal med både coaching af nogle af vores chefer og facilitering af ledertræning for skandinaviske ledere.

Tilbagemeldingerne om Lenes facilitering fra deltagerne er konsekvent positive, og hendes entusiasme og lidenskabelige måde at levere træningen på kombineret med hendes omfattende viden på sit felt og professionelle holdning, er yderst værdsat.

Lene er meget fokuseret på den enkelte, og kerer sig oprigtigt om deltagernes erfaring og om at få forsynet dem med så meget anvendelig viden som muligt. For mig, som samarbejdspartner, er det en fornøjelse at arbejde med Lene, ikke mindst fordi hun altid er klar til et godt grin. Jeg ser meget frem til at fortsætte vores samarbejde!

Nordic Learning for Development Manager, Madeleine Müller
L’Oréal